COSMETIC
SLIMMING CARE
BREAST TREATMENT
INJECTION VITAMIN
COLLAGEN PRODUCT
WHTENING PRODUCT
HEALTH CARE
HAIR TREATMENT
BODY CARE
FEMININE HYGIENE WASH
PARFUME
PROMOTION
JUALAN BORONG TERENDAH 2013

counter


counters

JUALAN BORONG TERENDAH 2013

 

JUALAN MURAH..MURAH..GILE!!

ORIGINAL PRODUK

1) 2BE GORGEOUS HANYA RM32 SAHAJA

2) MAIXARA Q BERRY HANYA RM58 SAHAJA

3) MAIXARA WHITE ESSENTIAL  HANYA RM75 SAHAJA

4) MAIXARA MIRACLE

Emilay Whitening Clear Spots

Offer : RM100 (3 Botol)

Kulit cantik, putih, gebu, halus,, bersinar adalah idaman semua perempuan . tetapi kerana begitu mahalnya perawatan kecantikan hanya segolongan tertentu saja yang biasa mendapatkan perawatan di pusat kecantikan . EMILAY menawarkan perawatan kecantikan kulit dengan harga terendah

Komposisi 100% Sumber Alam Vegetabels Ekstrak :
1. GRAPE SEED / ANGGUR
2. GINSENG
3. ALOE VERA
3. PEARL/ MUTIARA
4. RUMPUT LAUT
5. GREEN TEA
6. TUMERIC

Extract OPC- 88mg
Vitamin C-36.2mg
Vitamin E- 8.21mg
Green tea extract-100mg
Wooden pta flavonoids-25mg
Lipoic acid-15mg
Turmeric-25mg


EMILAY WHITENING BEMANFAAT UNTUK :
- Memutihkan
- menengakan Kulit
- Mengurang Jerawat
- Menghilangkan Bekas Jerawat/ bintik
- Kulit Terasa Lembut Dan Kenyal
- Mencegah Penuaan
- Mencantikan Kulit (Lebih Segar Dan Sihat)
- Antioksidan Tinggi
- Menyamarkan Kelebihan Pigmentasi (Bintik Hitam, Tanda Bekas Luka)
- Tidak Ada Pengelupasan
- Menghilangkan Toksin / Racun Dalam badan


PERUBAHAN akan mula nampak SETELAH 3-4 MINGGU PERTAMA
HASIL biasanya 2-3 Bulan untuk kulit gebu dan putih

Kelebihan & Keistimewaan EMILAY SOFTGELS:
★ Berbentuk softgel yang mudah diserap tubuh.
★ Terbuat dari bahan semulajadi serta ekstrak vegetables/tumbuh-tumbuhan.
★ Boleh dimakan oleh lelaki dan wanita yang ingin tampil putih berseri.
★ Boleh dimakan dari usia 12 tahun hingga usia lanjut.
★ Tanpa kesan sampingan, pengelupasan, iritasi, dll.
★ Supplement harian yang lengkap untuk kesihatan & kecantikan.
★ Hasil akan kelihatan seawal 15-30 hari anda akan merasakan sendiri perubahan yang terjadi pada kulit wajah dan seluruh tubuh.


Fungsi Utama EMILAY SOFTGELS:
♕ Memutihkan
♕ Mengencangkan kulit
♕ Mengurangi jerawat
♕ Menghaluskan dan melembutkan kulit
♕ Meratakan warna kulit
♕ Menyamarkan noda bekas jerawat
♕ Menghilangkan bintik dikulit
♕ Kulit terasa lembut dan kenyal
♕ Mencegah penuaan
♕ Mempercantik kulit (lebih segar dan sihat)
♕ Antioksidan tinggi
♕ Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
♕ Tidak ada pengelupasan
♕ Membuang toksin / racun dalam tubuh
♕ Memberi kelembapan pada permukaan kulit
♕ Menghalang kulit kering
♕ Perlindungan UV

Siapa yg perlu beli EMILAY WHITENING SOFTGELS?
☆ Wanita/Lelaki yang mengiginkan wajah putih, tanpa jerawat dam gebu serta menawan dan sering kali tertipu dengan produk-produk lain yang kurang berkualiti.
☆ Wanita/Lelaki sibuk dengan tugasan harian sehingga memerlukan supplement yang efektif tetapi memberikan hasil yang menakjubkan seperti emilay whitening
☆ Sudah mencuba pelbagai produk kesihatan wajah, pergi ke pusat kecantikkan tetapi masih tidak mendapat hasil yang di ingini.

CARA PENGAMBILAN:
Makan 2 biji sehari, sebiji pagi dan malam, atau kedua-duanya pada belah malam sahaja. Banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat.
Berat\Kandungan: 500mg x 60 Softgels Per Botol

AURORA SX ULTIMATE WHITENING PILLS: JAMINAN KULIT PUTIH 100%!!!

Price : RM140

AURORA SX merupakan NEW PACKAGING kepada AURORA lama . ia adalah satu2 nya pil pemutih di Malaysia yang menggunapakai teknologi campuran Glutathione dan juga Idebenone SERTA pracampuran Vitamin C bagi kesan paling efektif . Dengan ketiga-tiga kombinasi ini , penyerapan glutathione serta keberkesananya dapat ditingkatkan .

Apa itu Glutathione ?

Glutathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia . glutathione terkenal sebagai MASTER ANTI OXIDANT yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan . Hasilnya , ia bersifat FREE RADICAL dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna . Kebanyakan glutathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya . glutathione yang baik adalah tidak mempunai bahan campuran lain . dengan pengambilan glutathione secara berlebihan , ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit . melanin kulit yang bersifat pheumelanin akan bertukar menjadi eumelanin yang bermaksud pigmen kemerah merahan . hasilnya , kulit yang putih akan terhasil.

Apa pula IDEBENONE ?

Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia . Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10 . tetapi , kebanyakan enzyme ini bersifat MUDAH TERURAI menyebabkan pegambilannya adalah tidak berkesan dan tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya. Idebenone juga banyak digunapakai oleh negara barat dalam peghasilan kosmetik dan pil . Ini kerana , idebenone bersifat FREE RADICAL , tidak berbahaya serta anti penuaan . Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB . Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya . Hasilnya , kulit kurang kedutan , tegang dan licin . Bukan itu sahaja , idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang , besar dan gebu .

Apa beza AURORA SX dengan jenama Glutathione lain ?

AURORA SX dihadirkan dengan gabungan IDEBENONE serta VITAMIN C bagi memastikan ia diserap secara sepenohnye . Jenama produk lain biasanya dicampur dengan collagen . sedangkan collagen tidak boleh digabungkan dengan glutathione disebabkan molekulnya yang lebih besar . akibatnya ia tidak dapat diserap secara keseluruhannya dan keluar mellaui air kencing .

Vitamin C pula akan menyebabkan toksin di dalam badan dan akan merosakkan buah pinggang jika di ambil dalam tempoh yang lama (sumber : Doktor Lim from Klinik Karak, Pakar dalam bahagian buah pinggang manusia). Idebenone juga adalah pelengkap kepada glutathione kerana ia mampu menghilangkan kedutan , menegangkan kulit serta menghasilkan collagen . Jeragat juga mampu dihilangkan.

AURORA SX pula didaftarkan dengan jayanya dibawah KKM iaitu dibawah kategori MAKANAAN KESIHATAN dan bukannya UBATAN ataupun DADAH . Maka , AURORA SX boleh dimakan oleh ibu mengandung , ibu menyusu mahupun individu yang mempunyai peyakit kronik . kesan pemutihan dapat dilihat seawal 3-5 hari sahaja .

AURORA SX pula bersifat lebih kepada clinical kerana hanya perlu diambil sebijik sehari tanpa dos yang banyak . kerana sebijik pil AURORA mempunyai 11,000mg glutathione dan Idebenone serta Vitamin C . Jumlah 11,000mg itu adalah lebih daripada cukup untuk kesan pemutihan . Diringkaskan , AURORA Sx mempunyai fungsi untuk memutihkan kulit serta menggebukan . bukan itu sahaja , ia boleh menghilangkan jerawat disebabkan ciri2 detoxifying yang ada padanya . apabila toksin disingkirkan dari badan , jerawat akan berkurangan .

Bahkan , AURORA SX boleh memberi sinar dan EFFECT GLOWING kpd kulit . Kulit akan kelihatan lebih licin dan bermaya . Dengan pengambilan berterusan , cancer dapat di cegah serta tahap kesihatan akan lebih meningkat . AURORA juga berupaya menghilangkan parut jerawat yang merah dan hitam . Kulit akan dapat dihasilkan disebabka kehadiran idebenone yang merangsang penghasilan collagen semulajadi dalam badan .

Dengan penghasilan AURORA SX yang baru , kami menggabungkan DOUBLE campuran bagi IDEBENONE bg mempercepat proses pemutihan dan juga pembesaran breast wanita . Untuk pengetahuan , pembesaran breast hanyalah side effect . Hanya wanita dan transgender yang mengamalkan hormone therapy yang akan merasai kesan ini . Bagi individu lelaki , pembesaran breast tidak akan dirasai . Mudah cerita , AURORA SX sesuai untuk lelaki dan wanita .
Atur cara pemakanan : AURORA SX hanya perlu diambil sebijik sehari ataupun bagi yang ingin kesan paling cepat , perlu di ambil dua biji sehari semasa perut kosong . Ini bertujuan mempercepat penghasilan glutathione dan idebenone .

Cathy Whitening & Pore Reducing Armpit Toner

Anda tidak perlu lagi rasa malu atau segan untuk mengangkat tangan mendedahkan ketiak kerana warna kulit yg tidak sekata....Dengan menggunakan Cathy Doll Raise Your Hands Up dapat menghilangkan cela bawah lengan anda.

KELEBIHAN PRODUK :
#Mampu mencerahkan serta memutihkan area bawah lengan / underarms.
#Mampu membersihkan serta memberi kelembapan di bahagian underarms / bahagian pelipat kaki / siku.

Boleh digunakan selepas bercukur samada di bahagian kaki mahupun ketiak.Ia akn melambatkan proses pertumbuhan bulu ketiak & merapatkan liang roma malah akan melicinkan permukaan tersebut.#Mengurangkan bau yg kurang menyenangkan.

FUNGSI :
#Mencerahkan bahagian bawah kulit & tempat2 tersembunyi
#Membersihkan sel-sel kulit mati serta memperlambatkan pertumbuhan bulu
#Melembabkan kulit
#Melicinkan kulit serta sekatakan warna kulit
#Mengurangkan serta menghilangkan bau badan yg kurang enak.

Pati Ibu Putih by Janna Lawwa (Face n Body White)

Best Buy : RM75 / Market : RM85

Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja
✔ Melindungi
✔ Melicinkan
✔ Merawat
✔ Membaikpulih
✔ Melegakan
✔ Mengimbangi pH kulit
✔ Melembutkan
✔ ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA

KELEBIHAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
✔ Anti keradangan kulit,
✔ Memperbaharui sel,
✔ Mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
✔ Menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur
✔ Membentuk paras wajah V shape
✔ Memudakan kulit, fungus
✔ Menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan

PATI IBU PUTIH JANNA LAWA JUGA BERFUNGSI :
✔ Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak.
✔ Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan.
✔ Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

Cathy L Gluthathione Magic Cream

Vitamin E Softgel + Collagen

Natural Bamboo Charcoal

Thanyaporn Breast

Produk Mekar Semilu

VCO Catalyst

Ndz Kosmetik