COSMETIC
SLIMMING CARE
BREAST TREATMENT
INJECTION VITAMIN
COLLAGEN PRODUCT
WHTENING PRODUCT
HEALTH CARE
HAIR TREATMENT
BODY CARE
FEMININE HYGIENE WASH
PARFUME
PROMOTION

counter


counters

Sweet Pinky Foundation

 

 

SWEET PINKY FOUNDATION

 

Ianya foundation yang hanya mempunyai satu kod warna sahaja bertindak magic mengikut aliran darah dengan warna kulit si pemakai.

Mmempunyai SPF30 untuk melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya dan mempunyai vitamin E untuk merawat ,melembab dan memudarkan parut pada wajah dan tidak berminyak , tidak bertompok walaupun berpeluh tahan sehingga 8 jam

MANFAAT:-
✿ Tidak berminyak
✿ Tidak merekah di tepi hidung dan tepi mulut
✿ Tidak bercapuk
✿ Tahan 8 jam
✿ Hasil solekan gebu,flawless,pinky dan glowing
✿ SPF 30
✿ Agen perlindungan UVA & UVB 3

BERAT : 20 gram
Tahan penggunaan selama 3-4 bln.. Sgt Jimat

AQ' Chantique Magic Skin

New Product From Aq Chantique! !
SPECIAL EDITION TANPA PENGELUPASAN....

Tak perlu pkai bedak atau foundation mmg terserlah nampk kulit gebu dgn sekali pemakaian
pencerahan yg berganda2 kulit kelihatan pinky tanpa pakai make up
Sesuai semua kulit bg yg mempunyai masalah kulit

 

AQC MAGIC SKIN CARE

1) Aqc Magic Skin Bar
-Mengandungi kandungan sebagai agen pemutihan kulit muka yang berkualiti tinggi.

-Ia juga mempunyai anti-kulat dan anti bakteria yang sangat berkesan untuk merawat jerawat dengan mengawal lebihan minyak dimuka

Kandungan
Kojic Acid, Gluthathione, Cucumber, Purified Water,Sodium Cocoate,Glycerine,Coconut Oil,Vitamin E

Aqc Magic Skin A

- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit
-Wajah lebih glowing dan flawless!!

KANDUNGAN
Arbutin, Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

CARA PENGGUNAAN
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari

Aqc Magic Skin B

- Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan

- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela

- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.

- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

- Tanpa pengelupasan

CARA PENGGUNAAN
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Aqc Magic Skin Bar

Kandungan
Kojic Acid, Arbutin, Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E

info tambahan

Cara Penggunaan (DAY)
1) Cuci menggunakan Aqc Magic Skin Bar secara menyeluruh selama 2 minit

2) Bole teruskn apply Aqc Magic Skin A @ sebelum 2 bole pakai Aqc Magic Glow Lotion @ Magic Lotion

Cara Penggunaan (NIGHT)
1) Cuci menggunakan Aqc Magic Skin Bar secara menyeluruh selama 2 minit

2) Sapu rata Aqc Magic Skin B @ sebelum tu bole juga pakai bersama Magic Glow Lotion

 

 

 

 

 

Gluta O Over White by Op Soda

GLUTA O OVERWHITE BY OP SODA DGN PAKING BARU!!! FORMULA BARU DAN PAKING BARU!!! LEBIH BERKESAN UNTUK KECANTIKAN KULIT!!! KULIT GEBU DAN FLAWLESS!!! DAPATKAN KULIT SELURUH BADAN YANG CERAH GEBU!!!

1BOTOL 30BIJI
1BIJI SEBELUM TIDUR

Formula terbaru!!!! Terlaris!!! HOTTEST!!!! Formula terbaru utk kulit cerah putih berseri lebih cepat. FDA & GMP approved!!!

Kelebihan :
✔ FDA & GMP approved!!! safe and effective
✔ Lebih putih dr biasa. Perubahan yg ketara. Sy berani cabar anda guna GLUTA O OVERWHITE by OP SODA!!
✔ BEREBZA dgn gluta yg kebanyakan di pasaran. Mengandungi 30 soft gel capsules/bottle
✔ Bau CHOCOLATE. Buka botol pond dh boleh bau CHOCOLATE!!! Wow!!!
✔ Ekstrak bahan dari Amerika

Gluta 10000 mg adalah gluta yg plg berkesan yg telah disahkan utk pemutihan. Gluta 100% original dari Amerika di mana molekulnya plg kecil, lembut dan mudah diserap utk proses pemutihan dalam masa beberapa hari shj!!! Ianya juga bertindak utk mengurangkan kedutan dan bintik2 hitam jg memulihkan kulit rosak akibat pendedahan terhadap matahari. DIJAMIN LEBIH PUTIH!!! TAK PERLU SAKIT, TAK PERLU SUNTIKAN, SEBAB GLUTA O OVERWHITE BY SODA LBH PUTIH DARI DISUNTIK!!!!

KESAN PENGGUNAAN GLUTA O OVERWHITE BY OPA SODA:
> Kulit putih berseri bercahaya dan sihat
> Mengurangkan Jerawat, freckles pudar kepada terang.
> Membantu mengekalkan kulit yg sihat> Keanjalan kulit bertambah baik.
> Mengecilkan liang pori

 

 

 

 

Belleza

BELLEZA by SOFIEYA BEAUTY SECRET

MURAH PUTIH,LEMBUT,GEBU,TEGANG & ANJAL

BORONG & HARGA TERENDAH!!!

 

Semua orang tertanya2 apa sebenarnya BELLEZA Product by Sofieya Beauty ni kan??

NEW PRODUCT BELLEZA ialah sejenis serbuk kolegen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja tak perlu dibancuh.

 

Fungsi BELLEZA :-
♡ Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
♡ Menjadikan kulit glowing secara natural.
♡ Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
♡ Membantu mengatasi kulit kusam, mengecilkan liang roma
♡ Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
♡ Mengandungi antioksida untuk melambatkan proses penuaan
♡ Merawat masalah jerawat dari dalam.
♡ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
♡ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
♡ Menghalang jangkitan pada vagina
♡ Menjadikan rambut lebih sihat,bersinar,beralun dan hitam berkilat
♡ Menguatkan kuku dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
♡ Membantu menstabilkan hormon wanita yang monopous

 

 

TESTIMONI

 

 

 

Glitters By Radiglow

Jom kita consume GLITTER by Radiglow 

★APA ITU GLITTERS .... ??
GLITTERS Merupakan supplement beauty booster utk mempercepatkan proses pencerahan kulit agar licin, lembab dan berseri2. Senang ckp nak semua cepat wajib ambik glitters. Kesan tindakbalas seawal 3jam ye..

★GLITTERS mmg BEST... sgt senang ye dlm seminggu uolls perlu consume sekali je GLITTERS... sekotak ade 4 tiub utk 4minggu..

★Ramai dah mula merisik khabar produk GLITTERS by RADIGLOW...khasiat GLITTERS 10000 x ganda keberkesanannya.. Kesan seawal 3 JAM sahaja. Sgt bagus utk kecantekkan kulit dan kesihatan dalaman.. Alhamdulillah ramai yg ingin mencuba GLITTERS

 

 

 

Aq Chantique

Arbutin Soap

Satin Skinz

Glitters by Radiglow

Produk Mekar Semilu

VCO Catalyst

Ndz Kosmetik