COSMETIC
SLIMMING CARE
BREAST TREATMENT
INJECTION VITAMIN
COLLAGEN PRODUCT
WHTENING PRODUCT
HEALTH CARE
HAIR TREATMENT
BODY CARE
FEMININE HYGIENE WASH
PARFUME
PROMOTION

counter


counters

TABITHA SKIN CARE

BEST BUY : RM310.00

(Tabita Set Exclusive)

Memperkenalkan produk Tabita Skin Care,khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang boleh menyebabkan cancer kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY/HYDROQUINON biasanya menyebabkan wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari langsung. Tetapi Tabita tidak demikian, dengan bahan adunan semulajadi secara profesional.
semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar,putih, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Dengan harga yang berpatutan,pemakaian yang jimat,1 set ekonomi boleh untuk pemakaian 1-3 bulan,namun hasilnya dapat dilihat dalam masa 3 minggu.


i!

Set Regular

Best Buy : RM280 

 

Dapatkan Trial Pack Yg Original Untuk Sebulan Pastkan Original dengan kepekatan toner dan sabun

Promotion!! RM100.00 

~ Sabun (15ml)

~Smooth Lotion (15ml)

~Day Cream (5gm)

~ NIght Cream (5gm)


Tabita Special Cream

Merupakan krim perawatan lanjutan (advance care) yang dapat digunakan sebagai pengganti krim malam setelah anda menggunakan set perawatan asas (facial soap, smooth lotion, daily & nightly cream) selama jangkamasa minima 3 bulan atau setelah anda memperolehi kulit halus, mulus dan bersih. Krim ini mengandungi kandungan Vitamin E yang tinggi iaitu amat berkesan untuk anti penuaan serta diperkaya dengan antioksidan. Dengan menggunakan krim ini, kulit akan terhindar dari permulaan masalah penuaan (garis wajah, kedutan halus, kerutan) dan kelihatan lebih cerah berseri. Digunakan hanya 2 kali dalam seminggu sebagai pengganti krim malam. Namun demikian, adalah dianjurkan kepada anda yang berusia melebihi 35 tahun, agar menggunakan Special Cream ini sebagai krim pengaktif kulit, anti-aging dan memelihara kelembapan serta keanjalan kulit wajah. Manakala vitamin kulit muka digunakan setelah pemakaian set asas perawatan wajah TABITA SKIN CARE selama 3 bulan (untuk perawatan lanjutan)


Serum Gold Vitamin E Tabita


Serum ini perlu digunakan setelah 3 bulan Anda memakai produk (sabun, toner, daily & nightly cream tabita). Serum Vitamin E ini bagus sekali untuk kulit yang telah melalui proses peeling dan efeknya adalah membuat kulit nampak halus, bersinar, awet muda, cerah, dan kencang. Gunakanlah serum Vitamin E Tabita Skincare ini seminggu 2-3 kali untuk mendapatkan hasil maksimum

**Testimoni-testimoni Pengguna Setia Tabita Skin Care Original** 

Aq Chantique

Arbutin Soap

Satin Skinz

Glitters by Radiglow

Produk Mekar Semilu

VCO Catalyst

Ndz Kosmetik